Over mij
Hoi, ik ben Lize Oyen. Gediplomeerd ICREO-Dierosteopaat en humaan kinesitherapeut. Na mijn secundaire studies ben ik gestart met de opleiding revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UHasselt. Door mijn passie voor paarden en mijn achtergrond als kinesitherapeut ben ik in 2020 gestart met de driejarige opleiding dierosteopathie aan het International College for Research on Equine Osteopathy (ICREO).
Zo specialiseerde ik mij verder in het helpen van paarden, met één doel voor ogen: ze helpen om de beste versie van zichzelf te zijn! Het is dan ook mijn missie om hun pijn te verminderen, mobiliteit te verbeteren en hun algemene gezondheid te optimaliseren.
Daarnaast begrijp ik als kinesitherapeut ook de unieke uitdagingen en behoeften waar ruiters met te maken krijgen. Zo kan ik jou als ruiter eveneens de nodige zorg en ondersteuning bieden die je verdient. Of het nu gaat om blessurepreventie, herstel na een val of het verbeteren van je algehele fysieke conditie, ik sta voor je klaar. Ik studeerde af binnen de tak sportkinesitherapie maar blijft mij continu bijscholen om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten en technieken. Zo startte ik na mijn diploma kinesitherapie dadelijk met de tweejarige opleiding tot manueel therapeut bij IMFT.
Dus, of je nu op zoek bent naar paardenosteopathie of zorg nodig hebt voor jezelf als ruiter, ik ben hier om je te helpen. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en ik kan niet wachten om het welzijn van jou en je trouwe metgezel te verbeteren!
Mijn Waarden
Aanpak op Maat
Ik besteed steeds aandacht aan de unieke behoeften van elk paard. Zo neem ik de nodige tijd om het paard te onderzoeken en stel ik steeds de meest geschikte behandeling op dat moment op. Dit om de nodige effectiviteit en kwaliteit te kunnen garanderen.
Open communicatie
Om zowel jou als het paard goed te kunnen verder helpen, vind ik open communicatie heel erg belangrijk. Ik ga dan ook graag in gesprek met zowel jou, als andere dierenartsen om een duidelijk beeld te krijgen van de problematiek van het paard en de beste zorg te kunnen toedienen.
Educatie
Verder vind ik het niet alleen belangrijk om zelf op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk om jou zaken aan te leren, opdat jij je paard dagelijks ook de nodige verzorging kan toedienen.