Privacy Policy

Privacy beleid voor Lize Oyen CommV, eigenaar van www.lizeoyen.be. Dit privacybeleid is bedoeld om transparante informatie te verstrekken over de manier waarop Lize Oyen CommV uw persoonlijke gegevens verwerkt. Lize Oyen CommV beschermt de privacy van al haar klanten en zal alle persoonlijke informatie die zij verkrijgt vertrouwelijk behandelen. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om uw aanvraag of afspraak zo snel en gemakkelijk als mogelijk te verwerken. Indien uw gegevens voor andere doeleinden worden gebruikt, zal u altijd om toestemming worden gevraagd. De verantwoordelijke voor de verwerking, Lize Oyen CommV, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Doel

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.brandout.be is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in ons privacybeleid welke informatie we verzamelen en hoe we die gebruiken.

Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.lizeoyen.be te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Vragen

Indien u meer informatie wenst te ontvangen, of indien u vragen heeft over het privacybeleid van Lize Oyen CommV en specifiek www.lizeoyen.be, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. Ons e-mailadres is info@lizeoyen.be.

Bijhouden van bezoekersgedrag

www.lizeoyen.be maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe de bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dit is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die wij via cookies verzamelen, omvat IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s. Wij houden ook bij waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina zij de website verlaten. Deze informatie wordt anoniem gehouden en wordt niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

Gebruik van Cookies

Lizeoyen.be plaatst cookies bij bezoekers. Dit doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terugkomen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Wij houden ook bij welke informatie de browser deelt.

Wij gebruiken ‘cookies van derden’. Dit zijn cookies die niet van de website zelf afkomstig zijn, maar van derde partijen. Wij gebruiken bijvoorbeeld cookies van Facebook, LinkedIn of Google Analytics.

Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Cookies uitschakelen

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de mogelijkheden van uw browser. U kunt uw internetbrowser zo instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing krijgt als er een cookie wordt geplaatst of dat de cookies vervolgens van uw harde schijf worden verwijderd. U kunt dit doen via de instellingen van uw browser (via de helpfunctie). Gelieve er rekening mee te houden dat het kan gebeuren dat bepaalde grafische elementen niet correct worden weergegeven, of dat u bepaalde toepassingen niet kunt gebruiken. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden op de website van de provider van uw browser.

Met wie delen wij uw gegevens?

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen deze niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden. Gegevens worden uitsluitend verstrekt aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag of opdracht (zoals een dierenarts die mee zal instaan voor de behandeling van het paard).

Persoonlijke data die wij kunnen verwerken

– Geboortedatum
– Reactie in een reactieformulier
– Gegevens in een contactformulier
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Informatie over uw activiteiten op onze website
– Informatie over uw surfgedrag op verschillende websites (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf deel uitmaakt van een advertentienetwerk)
– Bankrekeningnummer

Lize Oyen CommV houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen zien welke pagina’s van de website worden bezocht en in welke mate.

De klant is verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn inloggegevens en voor het gebruik van zijn wachtwoord. Uw wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen, zodat Lize Oyen CommV geen toegang heeft tot uw wachtwoord.

Waarvoor gebruiken wij jouw persoonlijke data?

Lize Oyen CommV gebruikt de verkregen persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende diensten: de uitvoering van de gesloten overeenkomst, voor het opmaken van een opgevraagde offerte, voor het uitvoeren van de overeengekomen diensten, voor orderverwerking, afhandeling van uw betaling en terugbetaling, toezending van nieuwsbrieven, reclame- en/of marketingdoeleinden, het mogelijk maken van het aanmaken van een account en Lize Oyen CommV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Extern meedelen van uw naam en e-mail

Naam en e-mail adres zullen enkel extern meegedeeld worden in het kader van het uitvoeren van jouw aanvraag (bijvoorbeeld aan de dierenarts die betrokken is bij de behandeling van het paard), voor een wedstrijd en/of andere marketing- en promotieactiviteiten.

Recht op inzage van uw gegevens

U heeft steeds recht op inzage en verbetering of verwijdering van de persoonsgegevens die wij van u hebben. Indien u over een identiteitsbewijs (kopie identiteitskaart) beschikt, kan u dit bekomen door een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag te richten aan Lize Oyen CommV, Rundershoek 17, 2430 Laakdal , info@lizeoyen.be, een schriftelijke mededeling van uw persoonsgegevens bekomen. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, onvolledig of niet pertinent zouden zijn.

Klachten

Heeft u bezwaren of klachten: neem dan contact met ons op of met de privacycommissie.